"Bővítettem saját tudásomat. Érdekes témákkal néztem szembe. A csoport működésében teljes mértékben érezhető volt a figyelem és az együttműködés."

Mit tanultam? Milyen érzésekkel megyek el?

"Jó volt megismerkedni a résztvevőkkel. Fáradt vagyok, intenzív volt."

"A drog preventív jelentőségére hívta fel a figyelmemet ez a képzés. Úgy érzem, hogy a tapasztalati szakértők véleménye rendkívüli hatást gyakorolt rám, illetve a nemzetközi és hazai kábítószerhelyzettel is jobban tisztában vagyok. Jó volt, hogy más szakemberek nézeteit és véleményeit is megismerhettem, a továbbiakban ez még érlődni fog bennem."

"Összességében pozitív érzésekkel megyek el, a képzés megerősített engem abban, hogy tovább folytassam tanulmányaimat ezen a területen."

"Bővítettem saját tudásomat. Érdekes témákkal néztem szembe. A csoport működésében teljes mértékben érezhető volt a figyelem és az együttműködés. A házban elsőre meglepő  de szerintem hasznos és jó szabályok hatást gyakoroltak rám, látva az itt lakók becsületes és szorgalmas mindennapjait. Új módszerekkel gazdagodtam amiket nemcsak a drogprevenció során de a mindennapokban is alkalmazni tudok majd."

"A lelkem örül, jó érzésekkel távozok, boldogan, szeretettel. Sok tanulsággal és a hallgatás és egymásra figyelés energiájával. Köszönöm, hogy ennyi csodálatos embert ismerhettem meg ilyen rövid idő alatt. A nyitottság és a pozitív légkör számomra egy biztonságos és szerető környezetet nyújtott."

"Megtanultam a drogprevenció szakmai alkalmazhatóságát. Elméleti és gyakorlati szinten is tágabb lett a rálátásom. Különféle technikákat tanultam arról hogyan lehetne egy ilyen képzést megtartani."

"Úgy érzem tágabb a rálátásom mind a drog/szerhasználók életére és hátterére, jobban meg tudom érteni őket. Nagyon jól éreztem magam ebben a 3 napban és külön örülök annak, hogy néhány életutat ennyire testközelből élhettem át."

"Gyakorlatias, kézzel fogható ismereteket szereztem."

"Pozitív érzésekkel, motiváltan. Nagyon hasznos volt látni a pozitív változást azokon a fiatalokon ill. felnőtteken, akik sikeresen leszoktak a drogokról."

"Szemlélet: teljes elfogadás- a bent lakók egymás között- általában. (Elnézést a furcsa fogalmazásért). A gyakorló helyek mindig aktuális, életre való információkkal szolgálnak. Ez is a hely is pont ilyen. Köszönöm."

"Le kell ülepednie a tapasztalatoknak, információknak, kavarog bennem - jó értelemben – minden. Bizakodó vagyok és hálás a bepillantás lehetőségéért."

"A továbbképzésen, a prevenció fontossága és sokszínűsége mellett sok technikai dolgot is tanultam, amik eddig nem voltak világosak számomra. Felépítését intézményekre (iskolák) célirányosan, megtanítva a háttérmunkát is. Nagyon hasznos volt számomra, ez a pár nap, megtanultam, vagyis szélesítettem tudásom. Nyitottságot, nézőpont változásokat is tanultam. Plusz új emberekkel és az ő nézőpontjukkal is megismerkedtem."

"Felszabadult, pozitív, nyitott, hálás érzéseim vannak a képzéssel kapcsolatban."

"Sokkal szélesebb látókört nyújtott a kábítószer fajták sokaságáról. Megtanultam azt, hogy szeretet, együttérzés, empátia nélkül, ez a hivatás halott."

"Elégedettség, elfogadás, szeretet érzet, motiváltság, felszabadultság."

"A képzés betekintést nyertem egy rehabilitációs otthon mindennapjaiba. Megtapasztaltam a lakók gondolatát, érzéseit a drogos létről alkotott nézeteit. Az oktatás során sok technikát, módszert tanultam."

"Abszolult pozitív érzések vannak bennem, hasznos volt."

"Megtanultam más szemmel nézni a drogfüggőkre és úgy általában a függőkre. Megtanultam a függőség hátterét a prevenció fontosságát és ötleteket hozzá, valamint beleláttam a kezelésbe."

"Jó érzésekkel megyek el, mert látom, hogy vannak elkötelezett szakemberek, akik segítenek a gyógyulni vágyóknak és nem félnek megosztani a tapasztalataikat, hogy mások is segíthessenek."

 

Segítsen adója 1%-ával

drogterapia banner1

Nyilatkozat kitöltésénél az alábbi adatok szükségesek:

  • A kedvezményezett adószáma: 18492415-1-07
  • A kedvezményezett neve: Református Rehabilitációs Alapítvány
  • rendelkező nyilatkozat letölthető: pdfdrogmisszio_Ado_1_szazalek.pdf

további lehetőségek