Bajcsi Norbert terápiazáró önértékelés

Napra pontosan 3 ével ezelőtt végeztem a Ráckeresztúr Drogterápián. Sok-sok emlék mellett a terápia záró önértékelést újra olvasva rengeteg hála van a szívemben.🙏🏻❤

2017.09.05.

Terápia záró önértékelés.

2016 December 13 án érkeztem meg a házba. Mind testileg mind szellemileg lerombolva. Az elején nem is értettem meg semmit , még azt se miről beszélnek itt a társaim egyáltalán. Az első 2-3 hétben annyira rosszul voltam az elvonások miatt, hogy a lépcsőn felfelé és lefelé is kapaszkodnom kellett. Akkoriban csak a társaim szavai tartották bennem a lelket , hogy higgyem el szép lassan jobban leszek. A szeretet amit itt tapasztaltam, furcsa érzéseket keltett bennem, mert évek óta nem tapasztaltam ilyet. Idegenektől meg soha. Nehezen tudtam megnyílni az elején kegyetlenül. Amikor a közösség átsegített a kezdeti mélypontokon, új és meglepő dolgokat kezdtem megtapasztalni. Saját szememmel láttam fejlődéseket, óriási változásokat. Bizalmat éreztem mindenki felől, és elkezdtem bízni én is a közösségben. Az első konyházásom után, ahogy látta rajtam a közösség az akaratot és visszajelzéseket kaptam erről, megindított bennem valamit és ez által elindult a tényleges terápiám. Elkezdtem megérteni hogy minden dolog, ami itt történik velem azaz én felépülésemet szolgálja. Pozitív és negatív visszajelzések által elkezdtem keményen dolgozni magamon. Az hogy dolgozhattam a TINI Rehabon kicsit több mint 1 hónapot, rengeteget szolgálta a fejlődésem. Azt éreztem hogy bíznak bennem és ez által a felelőség tudatom is megnőtt. Motivált hogy konyhafőnök legyek és a bizalmat meg is kaptam. Sokat tettem érte úgy érzem. De választanom kellett a leendő munkám érdekében. Hálás vagyok érte, hogy ezt megengedte a stáb. Amennyit ez kivett a terápiámból, annyival többet dolgoztam itt bent magamon. Éjszakánként tanultam és fejlesztettem magam. Megtértem itt bent , amit egy csodaként éltem meg. Hálával tartozok minden egyes társamnak, akivel eggyütt gyógyulhattam itt bent. Úgy érzem a hitem útán a közösség a legnagyobb megtartó erő!

Hálával tartozok Eszternek , amiért megkeresztelt és létre hozta a helyet ahol új értelmet nyert az életem. Hála Matyi bának, a belém fektetett munkáért. Balázsnak a mély érzelmi beszélgetésekért. Janinak aki megtanított hogy soha ne adjam fel. Pityunak aki rávilágított hogy mivel is állok szemben. Józsa Petinek aki felkészített a nehézségekre. Fecának, a bibliámért és a tanácsaiért. Misinek, aki rendbe rakta a fejemben a párkapcsolati nehézségeimet. Fatinak aki ki tudott zökkenteni a magabiztosságomból és az éles észrevételeiért. Karesznak, akitől a határozottságot tanultam meg. Ernőnek akitől a bizalom és a kitartás fogalmát tanultam meg. Hiszek magamban és abban amit itt elsajátítottam , alkalmazni tudom hogy a felépülésemet szolgálja.

Hála és köszönet a KIMM stábjának is!

🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤

Józsa Péter
2020-09-05 11:22:21
otthonról tartalom

Drogproblémád van?
Szeretnél róla valakivel beszélni?
Keresd a "drogszakember"-t!
Minden hétköznap megtalálod Skype-on 16-18 óráig ingyen, "drogszakember" néven...

 

”banner”