KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

Szociális segítő munkatársat keresünk

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Az MRE KIMM ráckeresztúri drogterápiás otthonába elsősorban férfi terápiás, illetve szociális segítő munkatársat keresünk.
Olyan jelentkezőt várunk, aki szeretne elköteleződni és közreműködni tinédzser és fiatal felnőtt férfi szenvedélybetegek felépülésében, jártas a csoportműködés és személyiségfejlődés területén, esetleg szociális segítői képzésben vett részt. Tevékenységéhez tartoznak majd a csoportvezetés, huszonnégy órás ügyelet, egyéni esetkísérés, adminisztráció, egyes, a ház működéséhez tartozó felelősségterületek, stábülések, nyári egyhetes tábor. Amit ajánlani tudunk: a 2022-ben államilag megemelt szociális munkabér, cafeteria, útiköltség-támogatás, támogató munkahelyi környezet. Munkaviszony kezdete: megállapodás szerint.
A jelentkezés menete:
Fényképes szakmai önéletrajz és motivációs levél a bérigény megjelölésével „terápiás munkatárs” jeligére az eszter@kimm.hu címre.

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás