Dokumentumok

Adatkezelési tájékoztató a www.drogterapia.hu honlap használatával kapcsolatban

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona (2465 Ráckeresztúr, Rákóczi F. u. 45.) kiemelten fontosnak tartja a természetes személyek (a továbbiakban „Érintettek”) adatkezeléshez kapcsolódó jogainak tiszteletben tartását és érvényre juttatását.

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona az Érintettek személyes adatainak kezelése, nyilvántartása, feldolgozása és esetleges továbbítása során minden esetben az Európai Parlament és a Tanács (EU) természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (2016. április 27.) (általános adatvédelmi rendelet), valamint az adatvédelemre vonatkozó egyéb vonatkozó, hatályos jogszabályi rendelkezések alapján jár el.

Honlap használata során kezelt adatok köre és célja
Ön a www.drogterapia.hu oldalt személyes adatai megadása nélkül használhatja.

A honlap böngészése során keletkező adatokat sem az intézmény, sem a honlap fejlesztője és üzemeltetője semmilyen módon sem tárolja vagy kezeli konkrét, Érintetthez köthető módon.

A honlap használata során böngészőjében bizonyos adatok ugyan rögzítésre kerülhetnek, de ezek az intézmény számára nem hozzáférhetőek. Ilyen adatok a statisztikai célra gyűjtött, személyes azonosításra nem alkalmas információk, mint a weboldal látogatók számának követése, hány felhasználó töltötte le a weboldal egyes oldalait, valamint a látogatók internet szolgáltatóinak domain nevét. Ezeket a statisztikai információkat arra használjuk, hogy megértsük, hogyan használják látogatóink weboldalainkat, ezáltal javítva szolgáltatásainkat. Ebben a folyamatban személyes adatokat nem osztunk meg.

A honlap használata során különféle okokból a felhasználó gépének bizonyos adatai tárolódnak szerverünkön (pl. a felhasználó szolgáltatójának neve, annak az oldalnak az adatai, ahonnan az intézmény oldalát elérte, a felhasználó IP címe), amelyeket „sütikkel” valósítunk meg. Ezek adott esetben alkalmasak lehetnek valamely Érintett beazonosítására is, az intézmény azonban ezeket az adatokat kizárólag statisztikai célokra használja fel, nem köti más olyan információhoz, ami alapján az Érintett személyesen beazonosítható lenne.

Az IP cím

Az IP cím (Internet Protokol cím) olyan számsor, amely az internetszolgáltatóhoz, vagy a helyi hálózathoz (LAN), vagy a széles területre kiterjedő hálózathoz (WAN) történő kapcsolódás során számítógépét azonosítja. Az IP cím alapján a web szerverek automatikusan azonosítják számítógépét, amíg Ön online kapcsolatban van. Az intézmény szolgáltatója az oldalhasználat ellenőrzése céljából gyűjthet IP címeket. Személyes információgyűjtés céljából általában nem rendeljük hozzá a felhasználókat az IP címekhez, ami azt jelenti, hogy ugyan minden felhasználót feljegyzünk, de a felhasználó anonim marad.

Cookie-k (Sütik)

Ez a honlap egy úgynevezett „süti” technikát is felhasználhat. A süti egy olyan kis szövegfájl, amelyet a honlap szolgáltatója helyez el az Ön számítógépének merevlemezén. A sütik további funkciókat biztosítanak a honlap számára, illetve segítségükkel pontosabban fel tudjuk mérni a Honlap használatát. Bármilyen esetben is használunk sütiket, nem gyűjtünk össze olyan információkat, amelyek személyesen azonosítják Önt.


Önnek módjában áll engedélyeznie vagy elutasítania a sütiket. A legtöbb Internetes böngésző automatikusan engedélyezi a sütiket, de böngészője beállításainak módosításával Ön elutasíthatja ezeket, illetve, amennyiben úgy kívánja, a süti tárolását megelőzően figyelmeztetést is kaphat. Kérjük, amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a funkciókról, és pontosítani kívánja süti beállításait, tekintse meg Internetes böngészőjének utasításait vagy segítő képernyőjét. Amennyiben úgy dönt, hogy a sütiket elutasítja, előfordulhat, hogy honlapunk vagy más honlapok interaktív funkcióit nem tudja majd teljes egészében kihasználni.

Kapcsolatfelvétel, jogok

Ha bármilyen kérdése, javaslata, esetleg kifogása van, avagy kérdés(eke)t kíván feltenni adatkezelési gyakorlatunkkal összefüggésben, úgy kérjük, lépjen kapcsolatba az intézménnyel a fentebb megadott elérhetőségek bármelyikén, illetve közvetlenül az intézmény alábbi kapcsolattartójánál (adatvédelmi tisztviselőjénél):

Fejes Márton
postacím: 2112 Veresegyház, Táborhely u. 3/4.
e-mail cím: fejes.marton@diakonia.hu
Jogorvoslat
Esetlegesen felmerülő kérdéseire igyekszünk választ adni. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogsérelem vagy ilyen fennállásának közvetlen veszélye esetén Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságánál (1121 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; honlap: www.naih.hu; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; telefonszám: +36 (1) 391-1400) vizsgálatot kezdeményezhet.

Továbbá, amennyiben úgy véli, hogy személyes adatait az intézmény jogellenesen kelezi, akkor választása szerint az intézmény székhelye szerint illetékes bírósághoz vagy az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért.

Az intézmény fenntartja a jogot, hogy alkalmanként megváltoztassa a jelen Adatkezelési Tájékoztató rendelkezéseit.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Adatkezelési tájékoztató nyílt napra

Adatkezelési tájékoztató
a …………………. nyílt napra/konferenciára történő online

jelentkezéssel kapcsolatban

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona (2465 Ráckeresztúr, Rákóczi F. u. 45.) kiemelten fontosnak tartja a természetes személyek (a továbbiakban „Érintettek”) adatkezeléshez kapcsolódó jogainak tiszteletben tartását és érvényre juttatását.

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona az Érintettek személyes adatainak kezelése, nyilvántartása, feldolgozása és esetleges továbbítása során minden esetben az Európai Parlament és a Tanács (EU) természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (2016. április 27.) (általános adatvédelmi rendelet), valamint az adatvédelemre vonatkozó egyéb vonatkozó, hatályos jogszabályi rendelkezések alapján jár el.

…………. elnevezésű nyílt nap/ konferencia jelentkezés során kezelt adatok köre és célja
Önnek a www.drogterapia.hu oldalon a ……………. elnevezésű nyílt nap/konferenciára történő jelentkezéshez online jelentkezési lapot kell kitöltenie.

A jelentkezéshez az alábbi személyes adatait és információkat szükséges megadnia:

Név,

E-mail cím,

Intézmény, ahonnan érkezik.

A jelentkezés során keletkező adatokat a nyílt napot/konferenciát követő munkanapig tároljuk.

Amennyiben hozzájárul az adatai tárolásához hírlevél küldés céljából, adatait a hozzájárulás visszavonásáig tároljuk. Lehetősége van a hozzájárulás visszavonására, kezdeményezheti az adatok törlését, illetve módosítását, helyesbítését is.

Az adatkezelés célja a jelentkezők számának és körének felmérése a programok számának és tartalmának meghatározásához.

A jelentkezési adatok törléséről a nyílt napot/konferenciát követő nap gondoskodunk.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

A aut alias in eum sunt.

LESS,' said the Hatter: 'it's very interesting. I never understood what it was the first figure,'.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Voluptas qui ut est.

I wish you would have this cat removed!' The Queen turned angrily away from him, and said 'No.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Nihil corporis rerum quos.

OF THE SLUGGARD,"' said the Cat, and vanished again. Alice waited till the Pigeon went on, looking.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Atque cum expedita qui ut.

VII. A Mad Tea-Party There was a little way off, and Alice called after it; and as it was in.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Optio vitae et sint totam.

Like a tea-tray in the air, I'm afraid, sir' said Alice, 'we learned French and music.' 'And.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Quia excepturi enim autem.

King very decidedly, and he wasn't going to happen next. First, she tried to fancy what the name.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Qui quis dolorum eum nihil.

I do,' said Alice loudly. 'The idea of the Lizard's slate-pencil, and the little door, so she sat.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés

Illo qui ipsum vitae.

So she set to work, and very soon finished off the top of her age knew the name 'W. RABBIT'.

Fájltípus: jpg
Fájlméret: 5.13 KB
Letöltés
otthonról tartalom

Drogproblémád van?
Szeretnél róla valakivel beszélni?
Keresd a "drogszakember"-t!
Minden hétköznap megtalálod Skype-on 16-18 óráig ingyen, "drogszakember" néven...

 

”banner”