Hírek

Józsa Péter 2021-02-03

Gyűjtés egy új szállítójárműre

Szállító járműveink elhasználódtak, műszaki állapotuk veszélyes, így - bár sok éven át jó szolgálatot tettek a missziónak - muszáj lecserélnünk őket.

Józsa Péter 2021-01-21

Adója 1%-ával segítsen, hogy segíthessünk!

Az idén az 1%-os felajánlásokat továbbra is az anyagi problémákkal küzdő, tanulni vágyó, gyógyult szenvedélybetegekre, illetve azon családok támogatására szeretnénk fordítani, akik nem tudják a családkonzultációs képzéseket megfizetni.

feol.hu 2021-01-13

Futással is segítettek – Egymillió-kétszázezer a drogterápiás otthonnak

2021-ben azonban a továbbra is fennálló koronavírus-veszély miatt a létesítmények fenntartása még több terhet jelent, az intézmények mindennapi fenntartása került veszélybe

Józsa Péter 2020-12-24

Karácsonyi Üdvözlet

Az adventi várakozás idején a függőség rabságából néhány éve szabadult volt lakóinkat kérdeztük, ők hogyan emlékeznek a drogos, a rehabon töltött és az azt követő, tiszta karácsonyokra. Az ő gondolataikkal kívánunk áldott ünnepet! A Református Drogmisszió munkatársai és kliensei!

Józsa Péter 2020-12-20

Köszönetnyilvánítás a Henkelnek

A nálunk gyógyuló szenvedélybetegek maguk gondoskodnak környezetük tisztaságáról, ők főznek, mosogatnak, mosnak, vasalnak. A Henkel Magyarország Kft. adománya megkönnyíti lakóink hétköznapjait.

Parokia.hu - 2020. december 14., hétfő Somogyi Csaba 2020-12-20

Adománygyűjtés a drogmisszióért

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió (MRE KIMM) jótékonysági nagykövetei karácsonyi adománygyűjtő kampányt indítottak, hogy a fiatalokért végzett munka a járványhelyzetben is zavartalanul folyhasson.

otthonról tartalom

Drogproblémád van?
Szeretnél róla valakivel beszélni?
Keresd a "drogszakember"-t!
Minden hétköznap megtalálod Skype-on 16-18 óráig ingyen, "drogszakember" néven...

 

”banner”