MEGHÍVÓ – Nyílt nap 2024. április 30.

Szeretettel meghívunk minden Barátot, Kollégát, Érdeklődőt a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona NYÍLT NAPJÁRA, melynek keretében megmutatjuk programunkat, beszélgetünk drogterápiával kapcsolatos kérdésekről, és ismerkedünk az érdeklődőkkel.

Iskolai prevenciót indít a VASZA a fővárosban

A Válaszút A Szenvedélybetegekért Alapítvány a Városi Civil Alaphoz benyújtott sikeres pályázata révén 20 budapesti középiskolás osztályhoz jut el prevenciós célú foglalkozásaival a 2024/25-ös tanévben.

Mire éhezel? – csendesnap a drogmisszióban

Január 23-án tartottuk évkezdő csendesnapunkat a református drogmisszió tágabb közösségében: a ráckeresztúri részlegek, a dunaújvárosi Szertelen Ház és a budapesti Válaszút Misszió munkatársaival.

A Református Drogmisszió karácsonyi üdvözlete

Karácsonykor talán az összes többi ünnepnél jobban igyekszünk, hogy minden szépen és rendben legyen. Díszítés, fények, ételek, ajándékok, családi együttlét, minden a helyén, minden az idejében. És milyen sokszor nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk!

Állás: ápolót keresünk

Állás: ápolót keresünk A Magyarországi Református Egyház drogterápiás otthona munkatársat keres ápoló munkakörbe, heti 40 órában. Feladatok: Elvárás: legalább középfokú ápolói szakképzettség. Amit kínálunk: – 1 műszakos munkavégzés – támogató környezet, teammunka – egyéni fejlődési lehetőség, támogatott képzések – bérezés ESZJT szerint A munkavégzés helye: Ráckeresztúr. A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel az iroda@kimm.hu […]

Állás: terápiás munkatárs

Az MRE KIMM ráckeresztúri drogterápiás otthonába rugalmasan kezelt munkakezdéssel egy, elsősorban férfi, terápiás/szociális segítő munkatársat keresünk.

Függő Kérdések

Hova fordulhatunk függőséggel kapcsolatos gondjainkkal? A Mária Rádió 2023. október 10., kedd, 20:16-kor kezdődő adásának tartalmából. Sajnos, igazán aktuális téma. A posztmodern társadalomban számos kezelés elérhető drogproblémák esetén, de a drogproblémák egyre jobban és súlyosabban terjednek a fiatalok között is. Hova fordulhatunk? A református egyház 2004 óta működteti integrált szociális ellátását Budapesten. Ismerjük meg a Válaszút Missziót, kiknek, hogyan lehet oda fordulni […]