A Józanság Ünnepe 2024

Idén májusban is megtartottuk a ráckeresztúri drogterápiás otthon volt klienseinek találkozóját. Képes beszámoló.

Új eszközökkel bővült otthonunk

A Református Rehabilitációs Alapítvány a „Helyi fejlesztések támogatása” című felhívás(VP6-19.2.1.-96-6-21) 4.4.3. sz. program végéhez közeledve zárókonferenciát tartott 2024.április 30-án.Az itt bemutatott Leader projekt az MRE KIMM Drogterápiás Otthonának működéséttámogatta konyha- és irodatechnikai eszközök beszerzésével, az alapítványon keresztül.

Iskolai prevenciót indít a VASZA a fővárosban

A Válaszút A Szenvedélybetegekért Alapítvány a Városi Civil Alaphoz benyújtott sikeres pályázata révén 20 budapesti középiskolás osztályhoz jut el prevenciós célú foglalkozásaival a 2024/25-ös tanévben.

Mire éhezel? – csendesnap a drogmisszióban

Január 23-án tartottuk évkezdő csendesnapunkat a református drogmisszió tágabb közösségében: a ráckeresztúri részlegek, a dunaújvárosi Szertelen Ház és a budapesti Válaszút Misszió munkatársaival.

MEGHÍVÓ – Nyílt nap 2024. április 30.

Szeretettel meghívunk minden Barátot, Kollégát, Érdeklődőt a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona NYÍLT NAPJÁRA, melynek keretében megmutatjuk programunkat, beszélgetünk drogterápiával kapcsolatos kérdésekről, és ismerkedünk az érdeklődőkkel.

A Református Drogmisszió karácsonyi üdvözlete

Karácsonykor talán az összes többi ünnepnél jobban igyekszünk, hogy minden szépen és rendben legyen. Díszítés, fények, ételek, ajándékok, családi együttlét, minden a helyén, minden az idejében. És milyen sokszor nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk!