Pályázati felhívás!
Jótékonysági sütisütő verseny a Református Drogmisszió javára
December 1-jén és 2-án (péntek-szombat), a Lónyay Református Gimnáziumban (1092 Budapest, Kinizsi u. 7.) tartandó keresztyén könyvvásárhoz csatlakozunk, melynek keretében sütisütő versenyt és jótékonysági süteményvásárt tartunk a Református Drogmisszió javára.
Várjuk fantasztikus alkotásaitokat 2023. december 1-jén, pénteken 13 órára a Lónyay Református Gimnázium előterébe (1092 Budapest, Kinizsi u. 7.)!
Díjazás: A zsűri díjazza a legjobbnak ítélt első három sütemény készítőjét. A verseny győztesei a helyezés sorrendjében választhatnak egyet az alábbi üdülők közül, ahol egy 2 személyes 3 napos pihenést (2 éjszakát) tölthetnek el teljes ellátással:
- SDG Családi Hotel és Konferencia Központ (Balatonszárszó)
- Megbékélés Háza Konferenciaközpont (Berekfürdő)
- Mátraháza Konferenciaközpont (Mátraháza)
- Sion Hegye Üdülő (Tahi)
A zsűri tagjai:
Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház püspöke
Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója
Nándori László cukrász, a Nándori Cukrászda vezetője
Tóth Csaba Csongor, a Lónyay Református Gimnázium igazgatója
Bajcsi Norbert, a Szenvedéllyel című könyv szerzője
Erdős Eszter, a Református Drogmisszió vezetője
Az eredményhirdetés 15 órakor lesz.
Nevezési szabályok:
A versenyre az alábbi adatok beküldésével lehet jelentkezni az eszter@kimm.hu e-mail címen november 29-én 20 óráig:
– a receptet beküldő személy adatai (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám),
– a recept leírása (szükséges hozzávalók, alapanyagok mennyisége, az elkészítés részletes leírása).
Egy ember több süteménnyel is nevezhet.
A versenyeztetésre szánt sütemények köre szabadon választott, bármilyen édes, sós aprósütivel, tortával, pitével, piskótával, haséval, rétessel, mézessel, linzerrel, brownie-val vagy egyéb süteménnyel lehet nevezni.
A süteményeket a zsűri kóstolása után a Református Drogmisszió támogatására szánt adományokért kínáljuk.
A süteményeket a zsűri az alábbi szempontok alapján fogja értékelni: ízvilág, látvány, egészségesség, összetevők, kalória, nehézség, elkészítési idő, előállítási költség.
Bármilyen további kérdéseteket az alábbi e-mail címen tudjátok feltenni: eszter@kimm.hu
Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk!