KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

Állás – Programvezetőt keresünk

A Magyarországi Református Egyház ráckeresztúri drogterápiás otthona programvezető munkakörre keres felsőfokú végzettségű, keresztyén értékrendű munkatársat.

A programvezető fő feladata a teljes terápiás program szervezése és figyelemmel kísérése, a Misszió értékeinek, érdekeinek képviselete, kapcsolattartás a külső szakmai és társadalmi szereplőkkel.

Olyan jelentkezőt várunk, aki szeretne elköteleződni tinédzser és fiatal felnőtt férfi szenvedélybetegek felépülése mellett. Jártas a csoportműködés és személyiségfejlődés területén, szociális/addiktológiai/pszichológiai/mentálhigiénés szakirányú végzettséggel rendelkezik. Tevékenységéhez tartozik majd a 8 fős szakmai stáb vezetése, adminisztráció, egyes, a ház működéséhez tartozó feladatok, részvétel nyári egyhetes táborban.

Keresztyén vallásgyakorlás, hangszeres tudás, terápiás közösségben szerzett gyakorlat, jogosítvány előnyt jelent. 

Amit ajánlani tudunk: munkabér Kjt. szerint + ágazati pótlék + cafeteria + prémium, munkábajárás-támogatás jogszabály szerint, támogató munkahelyi környezet.

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel a katona.viktor@diakonia.hu e-mail-címen 2024. október 25-ig.

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás