KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

ADÓJA 1%-ÁVAL SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Az elmúlt esztendőben a Református Rehabilitációs Alapítvány az adó 1%-ból összesen 701.001 Ft-ot tudott a céljaira fordítani. Hálásan köszönjük adományozóink segítségét, amely hozzájárult ahhoz, hogy az alapítvány 2 főt tud foglalkoztatni. A két munkatárs az MRE KIMM Drogterápiás Otthonának és a Családterápiás és Drogprevenciós Továbbképző Központnak az adminisztrációs munkáiban vesz részt.

2020-ban akkreditált 60 órás drogprevenciós továbbképzésünket a járványügyi helyzet miatt csak 2 alkalommal tudtuk megszervezni, bentlakásos családkonzultációs hétvégéink pedig sajnos elmaradtak. Így felajánlásaikból a fentieken túl az MRE KIMM honlapjainak karbantartását és részben az otthon lakóinak egyhetes nyári kenutúráját finanszíroztuk.

Az idén az 1%-os felajánlásokat továbbra is az anyagi problémákkal küzdő, tanulni vágyó, gyógyult szenvedélybetegekre, illetve azon családok támogatására szeretnénk fordítani, akik nem tudják a családkonzultációs képzéseket megfizetni.

Köszönjük, hogy imádságaikkal, és lehetőségük szerint adójuk 1%-ával segítik alapítványunkat!

A szervezetünk neve: Református Rehabilitációs Alapítvány
Adószámunk: 18492415-1-07

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás