KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

Az Otthon a Terápiában Alapítvány felhívása

Adója 1%-ával is segítheti a függőséggel küzdők gyógyulását.

Alapítványunk célja a szenvedélybetegek társadalmi rehabilitációja, illetve reintegrációja. Támogatunk egészségmegőrzési, betegségmegelőzési, egészségügyi rehabilitációs tevékenységeket; valamint terápiás, pszichológiai segítséggel működő missziói szakmai szolgálat működését. Igyekszünk elősegíteni a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségét, érdekképviseletét. Szenvedélybetegek információs szolgálatát, intézményi ellátáshoz jutását támogatjuk. Együttműködünk hasonló célú szervezetekkel. Képzések szervezését, megvalósítását, koordinálását segítjük.

2021-ben indítottuk el akkreditált Portage képzésünket a szociális és a humán szférában dolgozó szakemberek számára. A szabadon választható, kreditpontot adó továbbképzés a kanadai gyökerű fejlesztő életprogram kezelési manuálját foglalja össze. A ráckeresztúri drogterápiás otthonban is sikerrel alkalmazott program megvalósítható terápiás közösségekben, lakóotthonokban, rehabilitációs otthonokban, de akár kollégiumok közösségeiben is.

A tavalyi évben az Otthon a Terápiában Alapítvány az adó 1%-ból összesen 50.392 Ft-ot használhatott fel tevékenységei finanszírozására. Köszönjük adományozóinknak, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogatták céljainkat!

Ha Ön is szeretne hozzájárulni tevékenységünkhöz, pénzadományt az alapítvány alábbi számlaszámára utalással küldhet.

Számlaszám: 57800026-10040313-00000000

Ha úgy dönt, hogy adója 1%-át alapítványunknak juttatja, kérjük, tüntesse fel adószámunkat!

Szervezetünk neve: Otthon a Terápiában Alapítvány

Adószáma: 18596038-1-07

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás