KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

Kerti sátorral várjuk vendégeinket

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Bár 2020-ban erről csak álmodozhattunk, bízunk benne, hogy tavasszal drogterápiás otthonunk újra megtelhet vendégekkel, nem csak online tarthatjuk a kapcsolatot szakmai partnereinkkel, és ismét megszervezhetjük egyhetes nyári túráinkat, kitelepülhetünk keresztyén fesztiválokra, egyéb rendezvényekre.

Akár nyílt napról, hozzátartozói családi hétvégéről vagy szakmai műhely-konferenciáról, akár az öregfiú-találkozókról – amikor a nálunk gyógyult, volt szenvedélybeteg fiatalokat látjuk vendégül – legyen szó, jó szolgálatot tesz majd az Expodom Kft. által felajánlott 3×3 méter méretű, gyorsan összecsukható, harmonika típusú, oldalponyvás rendezvénysátor. Még a kerékpár- és a kenutúrán is hasznát vehetjük az esti táborveréskor. Sem a tűző napfénytől, sem a hirtelen kerekedő záportól nem kell tartanunk a szabadtéri rendezvényeken, a fémházas pavilon nyújtotta árnyékban, a vízhatlan tetőponyva alatt kellemesebb lesz a beszélgetés.

Ezúton köszönjük a nagylelkű felajánlást az Expodom Kft.-nek!

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás