KALLÓDÓ IFJÚSÁGOT MENTŐ MISSZIÓ

FRISS HÍREK

Küldetésünk, hogy a függőségek rabságában szenvedőknek megmutassuk, hogy a józanság eszköz egy teljesebb élet felépítéséhez, és fejlesszük őket az ehhez szükséges készségekben, elkísérve őket életüknek eme nehéz szakaszán.

Kerti sátorral várjuk vendégeinket

Bár 2020-ban erről csak álmodozhattunk, bízunk benne, hogy tavasszal drogterápiás otthonunk újra megtelhet vendégekkel, nem csak online tarthatjuk a kapcsolatot szakmai partnereinkkel, és ismét megszervezhetjük egyhetes nyári túráinkat, kitelepülhetünk keresztyén fesztiválokra, egyéb rendezvényekre.

Akár nyílt napról, hozzátartozói családi hétvégéről vagy szakmai műhely-konferenciáról, akár az öregfiú-találkozókról – amikor a nálunk gyógyult, volt szenvedélybeteg fiatalokat látjuk vendégül – legyen szó, jó szolgálatot tesz majd az Expodom Kft. által felajánlott 3×3 méter méretű, gyorsan összecsukható, harmonika típusú, oldalponyvás rendezvénysátor. Még a kerékpár- és a kenutúrán is hasznát vehetjük az esti táborveréskor. Sem a tűző napfénytől, sem a hirtelen kerekedő záportól nem kell tartanunk a szabadtéri rendezvényeken, a fémházas pavilon nyújtotta árnyékban, a vízhatlan tetőponyva alatt kellemesebb lesz a beszélgetés.

Ezúton köszönjük a nagylelkű felajánlást az Expodom Kft.-nek!

2021 Minden jog fenntartva!

Készítette: Bódi Tamás